Euro Scale Modelling AFGELAST

Beste modelbouwvrienden, deelnemers aan onze ESM,
 
Met pijn in het hart moeten we jullie laten weten dat we besloten hebben om Euro Scale Modelling 2020 van 21 november af te gelasten.
Ondanks alle maatregelen die we genomen hebben is het nagenoeg onmogelijk om voor de deelnemers, de bezoekers, de medewerkers en vrijwilligers  een veilige, plezierige en rendabele beurs te organiseren.
 
Het grote aantal inschrijvingen geeft wel aan dat jullie allemaal vertrouwen in onze aanpak hebben, daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken. Graag zien we elkaar weer terug op Euro Scale Modelling welke gepland staat voor 27 november 2021.
 
Overigens gaat de onlinewedstrijd gewoon door, inschrijven kan tot en met 11 november.
 
Blijf allen gezond en tot ziens,
Vriendelijke groeten,
Jan de Haan                                                          Geert Heijl
Voorzitter IPMS Nederland                                  namens het ESM team

 

esm 2020 afgelast

Euro Scale Modelling 2020 on Saturday November 21, 2020  HAS BEEN CANCELLED.

But we will have an online contest. Look for information at the euroscalemodelling site.

  https://www.euroscalemodelling.nl/

esm online wedstrijd

 

 

Verder Corona Update van het IPMS Bestuur d.d. 14 oktober: 

Beste leden,

Het Corona / Covid 19 gebeuren beheerst ons doen en laten nog steeds en de regels zijn weer aangepast. Er gelden nog steeds beperkende regels van de overheid voor evenementen, samenkomsten en situaties waarbij meerdere mensen bij elkaar komen, tevens wordt het reizen, indien niet noodzakelijk, afgeraden.

Dit geldt ook voor bijeenkomsten thuis, binnen, op balkon en in de tuin.

Wij, als bestuur, adviseren met klem, bij het organiseren van bijeenkomsten en plakmiddagen of - avonden van SIG en Regio’s de op dat moment geldende landelijke richtlijnen en regels in acht te nemen.

N.B. Als er tijdens een bijeenkomst een situatie ontstaat, die niet conform de landelijke richtlijnen verloopt; dan is de individuele organisator (lees de organiserende regiocoördinator of SIG coördinator) aansprakelijk voor de gevolgen en de mogelijke sancties, boetes en bijkomende kosten zijn voor rekening van de individuele organisator van dat moment. Het bestuur van IPMS Nederland is daarvoor niet aansprakelijk te stellen.

Gezien de recente ontwikkelingen waarbij het virus de kop opnieuw weer opsteekt, wil ik jullie allen vragen voorzichtig te zijn

Ik hoop dat jullie allen gezond blijven en dat we elkaar, wanneer dat weer mogelijk is, weer zullen zien, met modellen.

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland
ipms logo 70 


menu box4

Een aantal regio's zoals Zuid-Holland en Midden houdt bijeenkomsten in aangepaste vorm met de 1,5 meter afstandsregel, terwijl anderen zoals de Regio Noord-Holland de bijeenkomsten hebben verplaatst naar een zaal. Vaak is tevoren je aanmelden noodzakelijk bij de coördinator. Verder houden SIGs soms ZOOM of TEAMS internet meetings.

Verder zijn er diverse bijeenkomsten geschrapt, ook recent weer vanwege de heersende 2e uitbraakgolf.


 

colours

Weer een aantal aparte Walk Arounds:  Lockheed Model 10 Electra, Model 12, Nakajima Tsurugi en van de Volvo 495 Titan vrachtwagen.


Modelbouw in Plastic magazine MIP 2020-4 is weer gepubliceerd. Wat staat erin?

mip 2020 4 covertt