Bericht van het IPMS Bestuur:

Geachte leden,
Het zijn roerige tijden die wij nu meemaken. De natuur heeft de regie even overgenomen en wij kunnen niet meer doen, wat we dachten te gaan doen.
Door maatregelen van de diverse overheden om de gevolgen van het Corona virus  en COVID 19 zo veel mogelijk te beperken, kunnen bijeenkomsten, beurzen en evenementen geen doorgang vinden, ook wij hebben ons hieraan te houden.

Ik hoop dat iedereen gezond blijft.

Alle gemeenschappelijke activiteiten van IPMS Nederland zijn tot 1 juni 2020 (voorlopig) geschrapt, wat er na die datum gaat gebeuren is nog onzeker.
 
De Algemene Ledenvergadering van IPMS Nederland is alvast verzet van april naar zaterdag 3 oktober.
 
Na afloop van de crisis, kunnen we in betere tijden de tafels op de regio bijeenkomsten en shows goed vullen met de resultaten van ons “gepruts”.
Inmiddels zijn er al diverse initiatieven, o.a. op het IPMS forum, waarbij we elkaar op de hoogte brengen van onze thuisplakkersactiviteiten.
 
Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
 Voorzitter IPMS Nederland

ipms logo 70


 

In deze "tijden van binnenblijven" is het wellicht goed te vermelden dat onze Facebook redacteur Fred modelbouwnieuwtjes op de IPMS Facebook zet.
Vrijwel iedere dag zet Fred er het e.e.a op!  Erg leuke zaken zoals nieuwe kits, decals, modelbouw accessoires en nog veel meer.
Voor diegene die Facebook hebben is het leuk dit regelmatig te volgen, je ziet dingen voorbij komen waarvan je nog nooit gehoord had op modelbouwgebied.

IPMS NL  Facebook:   https://www.facebook.com/ipmsnederland/

facebook 03 2020 

 
Walk Arounds om weer eens te bekijken. Zoals die van Ronald van Voorst o.a. vanuit het USAF museum in Dayton: Fisher P-75, A-36 Apache, VC-54, O-47, Stratoliner, Polikarpov Po-2, Boeing 247Budd Conestoga en aanvullingen van B-18 Bolo, Seversky P-35, en B-17 Memphis Belle. Er komt nog meer aan!

 Van Cees Hendriks walk around aanvullingen voor de Mil-24 Hind en Mi-8/ Mi-17 helicopters. En van Meindert walk arounds van diverse landmacht voertuigen gezien in het Geniemuseum.


Het eerste "Modelbouw in Plastic" magazine van dit jaar MIP 2020-1 is weer gepubliceerd. Wat staat erin?
mip 2020 1 cover t

 


 
 

ipms logo 70esm logo2    esm link logo

EURO SCALE MODELLING 2020:  zaterdag 21 november 2020. Er kan al ingeschreven worden voor tafelruimte. (wedstrijd natuurlijk pas in de herfst): 

  https://www.euroscalemodelling.nl/

Euro Scale Modelling 2020: Saturday November 21, 2020.  Registration/ Booking tables for traders and clubs is already possible on the special ESM website.