33767

 ipms 50 jaar small

Update van het IPMS Bestuur d.d. 28 juni: 

Dit jaar bestaat de IPMS Nederland 50 jaar! Sterker nog: 1 mei was de oprichtingsdatum van IPMS Nederland. We laten dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan maar hoe kunnen we nog niet bepalen. Wel komt er een jubileum MIP na de zomer.

Er is weer één en ander mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar. Nu de Covid/Corona regels zijn aangepast, zijn bijeenkomsten van Regio’s en SIG’s weer mogelijk, wel rekening houdend met de beschikbare ruimte per persoon.

Het bestuur adviseert dan ook dringend als er bijeenkomsten worden georganiseerd en/of u wilt deelnemen als IPMS Regio of SIG aan een evenement dat u controleert of deze evenementen worden georganiseerd volgens de Overheidsregels. 

Als u als regio of SIG iets organiseert bent u als organiserende regiocoördinator of SIG coördinator ten allen tijde aansprakelijk voor de gevolgen. Het bestuur van IPMS Nederland is daarvoor niet aansprakelijk te stellen.

Ik hoop dat jullie allen gezond zijn en dat we elkaar, wanneer dat weer mogelijk is, weer zullen zien in dit jubileumjaar. De vaccinaties zijn in volle gang; er mag weer veel, maar blijf voorzichtig.

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland

ipms 50jaar header


20140503 155348

Een aantal regio's zijn weer voorzichtig aan het doorstarten c.q. opstarten!

Kijk in de AGENDA voor de data van de bijeenkomsten. 


ESM 2021 Flyer NL

IPMS NEDERLAND EURO SCALE MODELLING 2021

ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

Inschrijven en reserveren van tafelruimte is reeds mogelijk, kijk op https://euroscalemodelling.nl/


 mip 2021 3 tt

Modelbouw in Plastic magazine MIP 2021-3 is gepubliceerd rond 26 juni. Wat staat er in?


Recensies:  Nunu Peugeot 306, Revell Slave I, Meng Space Station, AIP Thunderbird 2.

De hele grote 1/35 Kitty Hawk SH-60B en de SE-5A op 1/24. De 1/48 Revell Tornado ASSTA. Verder 1/72 EDUARD MiG-21 en de aparte 1/72 LiftHere! Fokker S.13


ipms campinas brazil

IPMS Campinas in Brazilië organiseert t/m 5 augustus een Online Modelbouw Wedstrijd. Meer info op: https://grupogpc.com.br/