32306

 

Update van het IPMS Bestuur d.d. 28 januari: 

Dit jaar bestaat de IPMS Nederland 50 jaar! We laten dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Maar voor wat betreft jubileumactiviteiten.....

Nog steeds beheerst het Corona / Covid 19 gebeuren ons doen en laten. Er gelden beperkende regels van de overheid voor evenementen, samenkomsten en situaties waarbij meerdere mensen bij elkaar komen. Dit geldt ook voor bijeenkomsten thuis.

Wij, als bestuur, adviseren met klem, bij het organiseren van bijeenkomsten van SIG en Regio’s de op dat moment geldende landelijke richtlijnen en regels in acht te nemen. Let ook op de ingestelde avondklok vanuit de overheid.

N.B. de individuele organisator (lees de organiserende regiocoördinator of SIG coördinator) is ten allen tijde aansprakelijk voor de gevolgen. Mogelijke sancties, boetes en bijkomende kosten zijn voor rekening van de individuele organisator. Het bestuur van IPMS Nederland is daarvoor niet aansprakelijk te stellen.

Ik hoop dat jullie allen gezond blijven en dat we elkaar, wanneer dat weer mogelijk is, weer zullen zien in dit jubileumjaar. Het kan een tijd duren maar de vaccinaties zijn begonnen.

Met vriendelijke groet,
Jan de Haan
Voorzitter IPMS Nederland

ipms 50jaar header


IPMS Nederland bestaat in 2021 50 jaar! Bekijk eens de leuke plastic modelbouwhistorie tijdlijn....

 

 mip 2021 1 covert   

MIP 2021 nummer 1 is gepubliceerd.... Wat staat erin? .......


ipms italia

IPMS Italia organiseert ook een Online Wedstrijd. Je kunt meedoen online. Lees hier meer....

 


 youtube logohttps://www.youtube.com/watch?v=_3IKZxU4WjY

In plaats van al onze shows en bijeenkomsten die in 2020 helaas niet door konden gaan vanwege de Corona crisis, presenteert Fred een You Tube VIDEO MODEL SHOW!  Bekijk deze...   lees hier meer.............


 

Leuke Walk Arounds van zeldzame tweedekkers vanuit het Brusselse legermuseum zoals Sopwith Strutter, Camel, Spad XIII en R.E.8.

dh82 profile

Weer eerste kit indrukken zoals van de Revell Junkers Ju-188 , HK Models B-17, Beriev Be-200.... en

... 1/32 ICM Tiger Moth. En de 1/72 voertuigen Zvezda T-90 gevechtstank  en FinMilModel XA-180. En de Mikro-Mir Fokker G.1 op 1/72!


De eerste artikelen van de nieuwe SIGs van IPMS Nederland: SIG Folded Wings en SIG Scandinavië


ipms world

Wellicht leuk om Online nog eens in onze hobby "op internet weg te dromen"? Kijk hier.....