IPMS Nederland

ipms logo groot

button-lid-worden

wat-is-ipms

IPMS Nederland op Facebook spelregels

IPMS Nederland is ook actief op Facebook, met vooral het melden van modelbouw nieuwtjes. Leuk vooral ook als u een smartphone gebruikt. Er zijn wel wat spelregels:

 • Om FACEBOOK te gebruiken of de berichten en inhoud moet u zelf zich bij Facebook registreren.
 • Facebook stelt dat gebruiker dan akkoord is met de Algemene Facebook voorwaarden, deze moet u als gebruiker van Facebook naleven. U bent gehouden aan de gestelde voorwaarden en regels van Facebook inc. [externe link]
 • Facebook Inc. USA kan gebruik zelfstandig als provider van Facebook bepalen, veranderen en limiteren. Facebook heeft bijvoorbeeld de rechten op wat geplaatst wordt. IPMS Nederland is daarvoor in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk.
 • Groepsleden op Facebook die zich op enige wijze misdragen?  Misbruik kan worden gemeld aan Facebook Inc.
 • De IPMS Nederland Facebook pagina's zijn bedoeld voor het uitwisselen van informatie, promotie van IPMS Nederland en de plastic modelbouw in het algemeen. Andere onderwerpen horen niet thuis op de IPMS NL Facebook pagina's.
 • Op de inhoud van berichten zal controle achteraf plaats vinden. De schrijver van een bericht op Facebook is de enige die verantwoordelijk gehouden kan worden voor strekking of gevolgen van dat bericht.
 • IPMS Nederland kan NIET aansprakelijk gesteld worden voor strekking of gevolgen van berichten.
 • Wij raden u sterk aan om geen privacy gevoelige informatie te geven of in berichten te zetten zoals uw precieze adres in uw woonplaats of telefoonnummer te melden. Doe dit dus niet.
 • Bij het plaatsen van foto's en/of teksten of ander materiaal die niet van u zelf zijn, vermeld dan gewoon de URL/Link. De Facebook beheerders van IPMS Nederland zijn in principe niet verantwoordelijk voor door gebruikers geplaatste informatie.
 • U gaat ermee akkoord dat IPMS beheerders het recht hebben om berichten te verwijderen of te bewerken wanneer zij dit nodig vinden. Misbruik kan worden gemeld aan Facebook Inc.
 • U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Racisme, oplichtingspraktijken, illegale downloads en/of reclame leveren ook een waarschuwing en vrijwel direct uitsluiting op. Deze regel geld voor zowel nicknames, avatars en de inhoud van eventuele geplaatste berichten. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname, Facebook als provider kan geïnformeerd worden.
 • De Nederlandse wettelijke regelgeving is van toepassing. Ook heeft Facebook Inc. aanvullende regels volgens hun voorwaarden.
 • Deelname aan de IPMS Facebook is in principe mogelijk voor iedere modelbouwer, mits u zich houdt aan al deze voorwaarden en spelregels.

https://www.facebook.com/pages/IPMS-Nederland/153248161538071

facebook mei 2015
 

IPMS Nederland Facebook link:

https://www.facebook.com/pages/IPMS-Nederland/153248161538071

De inhoud ziet u alleen als u bij Facebook geregistreerd bent.

------------------------------------------
Veel plezier en met vriendelijke groet

Webredactie
IPMS Nederland

ipms logo groot

button-lid-worden

wat-is-ipms

map-nederland2

 

facebook-logo

 

Login

Registreren of Wachtwoord opvragen e.d. heeft geen zin! Leden: gebruik de algemene inlogcode. Lees "