Eind 2019 is besloten weer de naam Regio Utrecht te gaan gebruiken i.p.v Regio Midden. Dit aangezien de meeste leden wonen of een band hebben met de provincie Utrecht.  

 

Onze regioavonden worden gehouden in Maarssen-Dorp, ruwweg op de laatste vrijdagavond van de maand. Op die avonden nemen we een model in aanbouw mee en werken daar aan. Onderwijl gezellig kletsend met een drankje.

Even uitpuffen

Onze clubstand op Scale Model World 2019 van IPMS UK in Telford. 

De regioleden bezoeken ook veel modelbouwbeurzen in binnen- en buitenland. Scale Model Challenge in Veldhoven, Scaleworld van de KMK in Mol (B), de Belgian Scale Modellers' Convention van de BSMC in Putte (B), de Modelbouwhappening van Modelbouwclub Willebroek in Willebroek (B), Flanders' Modelling Festival van IPMS Antwerpen in Hoboken (B), Euro Model Expo in Lingen (D) en de Moson Model Show in Mosonmagyaróvár (H) zijn hiervan mooie voorbeelden.

Klapstuk is nog steeds het jaarlijkse bezoek aan Scale Model World, georganiseerd door IPMS UK waar de regio al sinds 2000 de IPMS Nederland-stand mag organiseren! Uiteraard zou dat laatste zonder hulp van de bezoekende IPMS-ers van de overige regio's niet mogelijk zijn. 

stand smc18 01

stand smc18 02

stand smc18 03

De stand op Scale Model Challenge 2018 in Veldhoven.

De geplande regioavonden voor 2019 :

29 maart

19 april

31 mei

28 juni

26 juli

30 augustus

27 september

25 oktober

29 november

20 december

Voor 2020 komen ze ook t.z.t hier te staan en in de IPMS Agenda.

 


 Kijk hier voor Regio lokatie en contact informatie....