De regiodag van april had een wat chaotische start. We zouden eigenlijk bij Henk Radstaake te gast zijn, maar dat bleek op het laatste moment door familieomstandigheden niet mogelijk te zijn. Onmiddellijk de boel weer afgeblazen; het laatste wat Henk nodig had was een invasie van medelbouwers. Gelukkig werden we net zo snel als ik op de noodrem gemept had ook weer gered door Hans en Charlotte Oostendorp. Geen probleem, met een beetje improviseren konden bij hen terecht. En zo geschiedde..

k07k07


Het werd een kleine maar gezellige regiodag. Misschien maar goed ook dat er geen enorm aantal plasticprutsers binnenrolde, want d'r was ook een flinke groep visite voor Charlotte, en dus zat de tent flink vol. Voor de mensen die er waren, was het een drukke dag. Niet alleen het normale regio gebeuren, maar ook het moment om een stuk van de logistiek en planning (ofwel: kits uitdelen en foto's gluren) voor onze bijdrage aan het KLUHV museum te doen. Een aantal van de kits kwamen duidelijk uit de oude doos, dus er werd ook uitgebreid gediscussieerd over de voor- en nadelen van alle latere kits van dezelfde onderwerpen. De poes moest al die drukte natuurlijk goed in de smiezen houden.

Natuurlijk stond er ook het een en ander aan bouwsels. Hans had zelf een Voodoo en een Stuka in aanbouw op tafel staan, plus een bijna complete Hunter. Van Paul stond er een C-124 Globemaster II, en Arie had een Spitfire XVI meegebracht.