SIG OE banner3

 

oost europa roundels

SIG oost europa 15 jaar!

15 jaar IPMS OE

15 jaar al maakt de SIG Oost Europa deel uit van de IPMS. Speciale dank voor onze eerste secretatis generaal Almer die deze SIG opgericht heeft! Op naar het volgende jubileum!

MODELBOUWSCHOW LINGEN (D)  op  25-26 maart 2017

In het weekend van 25 en 26 maart heeft onze SIG acte de presence gegeven bij de Modelexpo in Lingen, iets over de grens bij Hengelo. Foto's hier


Over de SIG

De leden van de SIG Oost-Europa hebben interesse in allerlei onderwerpen ten aanzien van Oost Europa, d.w.z. alles wat vroeger achter het toenmalige IJzeren Gordijn lag. Hoewel de grens tussen oost en west door dat IJzeren Gordijn erg scherp was, is die grens bij onze SIG niet zo hard. Ook het neutrale Finland en Zweden komen zijdelings aan bod en vanwege de grote Russische invloed op de militaire ontwerpen van de Volksrepubliek China kan ook dat land zich op steeds meer interesse van onze kant verheugen.

Het onderwerp kan van alles zijn, tanks, schepen, figuren, vliegtuigen en nog veel meer!

Bij de SIG Oost-Europa draait het niet om de nieuwste photo-etch, mooiste model of beste modelbouwer, maar dat je plezier hebt in je hobby!

Je bent van harte welkom eens een kijkje te komen nemen op een van onze informele gezellige bijeenkomsten, die meestal bij leden thuis zijn en voorzien worden van een goede lunch! Deze bijeenkomsten zijn gemiddeld eens per maand. Vaak plakken we dan een middag modellen, worden er nieuwtjes uitgewisseld en geven we elkaar tips en tops.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met de SIG-coƶrdinator.

KIJK OOK BIJ ONZE SPECIALE SIG ARTIKELEN VERMELD IN DE LIJST

eastern-europe

Oost Europa